JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Ik heb jaren de wens de wens gehad om de verhalen over mijn reizen, in combinatie met mijn foto’s en achtergrondinformatie over de door mij bezochte landen en plaatsen, te verwerken in een website. Sinds eind 2016 is dat deze website:  JTravel.nl. Sinds eind 2018 is daar een tweede website bij gekomen: JTravelBlog.nl. Op deze blogwebsite leest u andere verhalen dan op deze website.

Het schrijven van reisverslagen is iets wat ik al van kinds af aan doe. Door de jaren heen heb ik dan ook een grote verzameling van vakantieverslagen opgebouwd.

Vanaf 2011 ben ik verre reizen gaan maken. In de jaren daarvoor reisde ik altijd met een vriendin naar bijv. Griekenland en Turkije. Reizen is een passie van mij, maar het was er nooit van gekomen om verre reizen te gaan maken. Dat deed zich nu voor omdat ik de keuze had of om helemaal niet op vakantie te gaan, als single, helemaal alleen naar een strandbestemming te gaan of mij als single aan te sluiten bij een georganiseerde groepsreis. Dat laatste heb ik gedaan, want ik wil toch iets van de wereld zien en hele dagen aan het strand liggen is niets voor mij. Ik wil andere landen en culturen leren kennen, dingen zien. Ik ben in Azië en Afrika geweest.

De reisverslagen en achtergrondinformatie over de bezochte landen en plaatsen van mijn reizen naar Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam en Zuid-Afrika & Namibië vindt u op deze website. Ik hoop in de toekomst nog vele reisverslagen aan deze website te kunnen toevoegen, want mijn bucketlist is nog lang.

Daarnaast vindt u ook nog een impressie van de Keukenhof, de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Hortus Botanicus in Haren, het Duitse Waddeneiland Borkum, het Nederlandse Waddeneiland Texel uit 2016 en 2017, de Kaagbaan Experience, de Bollenstreek, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Doorwerth & Bunnik, Bronkhorst, Haarlemmermeer en Groningen op deze website. Ook dit deel zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Ik neem regelmatig deel aan zgn. Instawalks/Instameets. Ook verslagen en informatie over de bezochte locaties kunt op deze website terugvinden. Ik deel genomen aan Instawalk Waterbazen, de Instameet 24H Noord in Amsterdam, Instameet Groot Handelsgebouw in Rotterdam, Rotterdam Makers District Instameet in Rotterdam, de Instawalk op het Hembrugterrein in Zaandam en 2 instameets Waterliniepad in verschillende plaatsen in Nederland.

Alles leest u op deze website.

Ik wens u veel plezier met het lezen van de informatie, reisverslagen en het bekijken van de foto’s op mijn website!

JTravel

 

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin' en YouTube.

 

Deel dit artikel