JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel.

 

Ik bezocht eind mei en half juni de Floriade Expo 2022 in Almere. In een paar aparte artikelen vertel ik u wat u per district ziet op de Floriade Expo 2022 in Almere. De Floriade is een tuinbouwtentoonstelling die eens in de 10 jaar wordt gehouden. Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt omdat het direct bij de ingang Weerwater ligt.

 

Plattegrond van de Floriade Expo Almere in 2022

De plattegrond van de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Hortus Avenue is het blauwe deel op de plattegrond.

Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

De nummering van het Hortus Avenue komt overeen met de nummering in de blauwe blokjes op de plattegrond.

 

Hortus Avenue

Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Dit deel heb ik de eerste keer door tijdgebrek nogal gehaast bekeken. Tijdens mijn tweede bezoek ben ik hier begonnen. Hortus wordt na de Floriade de nieuwe groene stadswijk van Almere.

Woonzorgcentrum Flora (nr. 119 op de plattegrond)
Hier wonen al mensen als de Floriade gehouden wordt. Het is een woonzorgcentrum waar mensen wonen met dementie. Vanuit Flora hebben zij uitzicht op de prachtige tuinen en paviljoens van de Expo. Het woonzorgcentrum blijft hier na de Floriade staan als onderdeel van de toekomstige wijk Hortus.

Woonzorgcentrum Flora op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Light Challenge (nr. 123 op de plattegrond)
Geen idee wat dit zou moeten zijn, want op deze kavel zie ik alleen een elektriciteitshuisje. Er achter is met een keet en tentzeil te zien. Wat het inhoud geen idee, maar het staat op deze kavel volgens de plattegrond.

Kavel op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Lips Groen (nr. 125 op de plattegrond)
Het thema van deze tuin is: zet uw zintuigen op scherp. In deze zintuigentuin worden uw zintuigen geprikkeld. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van ideeën uit de biofilie, een aangeboren verbinding van de mens met de natuur, zoals de rust die kijken naar water brengt of het luisteren naar de wind of de rust van wandelen in het bos. Er is hier zoveel te zien qua kleuren, geluiden, geuren, vormen, natuurlijke materialen, geometrie en water.

Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Europarcs (nr. 126 op de plattegrond)
Europarcs heeft twee (Rebel House en Just Nature) CO2 neutrale woningen met nieuwe technologieën gebouwd. Europarcs heeft twee belangrijke pijlers: het ontwikkelen van volledige duurzame recreatiewoningen en het opbouwen en inrichten van duurzame vakantieparken. Ze introduceerden het concept 'ré-creeëren' en richten zich op 'het nieuwe recreëren': vakantie vieren in een innovatieve en duurzame woning. Het lijkt van buiten niet erg groot maar binnenin is er verrassend veel ruimte.

Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Boot & Dart Group en Partners (nr. 127 op de plattegrond)
Hier wordt getoond hoe een groene stad functioneel aantrekkelijk en leefbaar gehouden wordt door het groen ondergronds en bovengronds. Ook oplossingen om de steden te veranderen in een groene en fijne leefomgeving worden hier getoond.

Boot & Dart Group en Partners op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Hortus (nr. 128 op de plattegrond)
Hortus wordt de nieuwe groene stadswijk van Almere. De wijk wordt gebouwd op het terrein van wat nu de Floriade Expo is. Er worden duurzame en comfortabele woningen in het groen aan het Weerwater gebouwd door Amvest en Dure Vermeer.

Hortus op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Cultuurgroep Rozen (nr. 130 op de plattegrond)
De roos is  één van de meest populaire bloemen. Rozen verdienen meer plek in de steden. Hier leer je meer over rozen, hun levensduur, de bloei, klimaatbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en de bijdrage van rozen aan de biodiversiteit. Thema: Roses for sustainabale green cities, with love.  Al wandelend onder klimrozenbogen ontdek je hier een wereld vol geur en kleur.

Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Fruithal Smits (nr. 131 op de plattegrond)
Fruithal Smits is de fruittuin van de provincie Flevoland, een tuin vol appels, peren en aardbeien, waar je van alles te weten komt over hoe deze gezonde lekkernijen geteeld worden. Het fruit wordt in de provincie, lokaal en duurzaam geteeld door het familiebedrijf Smits. In de tuin een tinyhouse en een paar reuze vruchten.

Fruithal Smits op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Flevofood (nr. 132 op de plattegrond)
Flevofood is een netwerkvereniging van en voor Flevolandse voedselbedrijven. Hier ontdek je de duurzame voedselketen van zaadje tot bord. Met behulp van nieuwe duurzame en innovatieve technieken worden groenten geplant, onderhouden en geoogst. Deze kavel bestaat uit een paar paviljoens.

Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

The Green House (nr. 136 op de plattegrond)
The Green House is de grote kas vlakbij de ingang Weerwater. In de kas van 170 meter lengte en een grootte van 1 hectare presenteert de glastuinbouwsector uit verschillende landen zich, zoals Colombia, Ethiopië, India en Zuid-Korea. In de kas shows met o.a. orchideeën en amaryllissen. In het Technical Innovation Center ziet u de toekomstige teeltwijzen met onder meer een gerobotiseerde vertical farm, drones en andere soorten robots. In de kas is restaurant Roots gevestigd.

The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

World Food Pavilion (nr. 141 op de plattegrond)
Een heel herkenbaar paviljoen met zijn wereldkaart. In dit paviljoen gaat u op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld achter ons voedsel. Dit is een voorproefje van World Food Center Center in Ede dat in 2023 opent. Het wordt een thema-attractie rondom voedsel. U wordt meegenomen in de vraagstukken rondom de productie en consumptie van voedsel.

World Food Pavilion op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Flevofood (nr. 142 op de plattegrond)
Flevofood is een netwerkvereniging van en voor Flevolandse voedselbedrijven. Hier ontdek je de duurzame voedselketen van zaadje tot bord. Met behulp van nieuwe duurzame en innovatieve technieken worden groenten geplant, onderhouden en geoogst. Pixelfarming is een natuurinclusieve manier van telen waarbij het land wordt verdeeld in 'pixels' met verschillende gewassen, een robot verzorgt de gewassen tot ze klaar zijn om geoogst te worden.

Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Flevoland toen en nu (nr. 143 op de plattegrond)
Deze kavel ligt naast Flevofood en staat niet op de plattegrond. Hier wordt in het kort de geschiedenis van de provincie Flevoland uitgebeeld van een stuk land onder zeeniveau met nu landbouw, wegen en waterwegen en moderne steden, natuur en landschapskunst.

Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Conference Paviljoen (nr. 145 op de plattegrond)
Deze congresruimte is alleen toegankelijk voor congresdeelnemers.

Conference Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Cultuurgroep Fruitgewassen (nr. 148 op de plattegrond)
Hier ontdekt u de verleiding van fruit. U leert hier meer over de opkweek van fruitgewassen en u ziet hoe de fruitsoorten die in Nederland geteeld worden en hier groeien en bloeien. De Cultuurgroep Fruitgewassen laat u zien welke rol Nederland in de wereld vervult op het gebied van hoogwaardige veredeling van fruitgewassen. De beste exemplaren worden gebruikt om door te kweken, om te kruisen en om uitgangsmateriaal zoals zaden en stukjes plant te telen. De moderne fruitteelt maakt gebruik van betrouwbare, gezonde en moderne rassen van uitgangsmateriaal van Nederlandse bodem. Hier doet u ideeën op om zelf fruit te kweken op uw balkon of in uw moestuin. De Nederlandse vruchtboomkwekerij en fruitteelt laat u innovatieve oplossingen zien voor duurzame fruitteelt in steden.

Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

From Boskoop (nr. 150 op de plattegrond)
Rond Boskoop worden al eeuwen bomen en struiken gekweekt. In de tuin van Boskoop zie je smalle percelen vol groen, gescheiden door water. Dit is het typische landschap van het boomkweekgebied Boskoop. Het is een miniatuur van het Boskoops boomkwekerijgebied met bomen en planten. Boskoop is het grootste aaneengesloten boomkwekersgebied ter wereld. Blikvangers op deze kavel zijn een replica van een ouderwetse Boskoopse schouw (boot) en een kenmerkend wit bruggetje uit Boskoop. 

From Boskoop op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Restaurants op Hortus Avenue


Coffee Corner (nr. 1 op de plattegrond)

Coffee Corner op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Orangerie (nr. 14 op de plattegrond)

Orangerie op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Conference Paviljoen (nr. 15 op de plattegrond)

Conference Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

ROOTS Restaurant (nr. 16 op de plattegrond)

ROOTS Restaurant op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

De nummering van de restaurants komt overeen met de nummering in de grijze blokjes op de plattegrond. 

 

Winkel op Hortus Avenue

Gift shop Greenhouse (nr. A op de plattegrond)

Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

De nummering van de winkels komt overeen met de nummering in de grijze blokjes op de plattegrond. 

 

Kunstwerken op Hortus Avenue

Op Hortus Avenue staan twee kunstwerken.

Okay, I'm Alex (nr. A op de plattegrond)
Deze robot staat vlakbij de ingang Weerwater. Toen ik er was werkte de robot niet. Deze robot en de robot die bij de ingang bij Eco District staat, zijn tweemaal daags te zien in de voorstelling Rocky the Robot op de main-stage van het Floriadeterrein.

Kunstwerk Okay, I'm Alex op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

We will Find a Way van Farida Sedoc (nr. B op de plattegrond)
Dit is een 700 meter lang kunstwerk. Het is één van de grootste kunstwerken ter wereld. Als je op Hortus Avenue loopt moet je even naar beneden kijken. Daar zie je dit kleurige kunstwerk. Het is kunst die ontstaat in de samenleving door samenwerking in de gemeenschap. Jij kunt als bezoeker van de Floriade elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur meewerken aan het kunstwerk.

Kunstwerk We will Find a Way op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

De nummering van de kunstwerken komt overeen met de nummering in de roze blokjes op deze plattegrond.

 

Trein op Hortus Avenue

Ter hoogte van Light Challenge (nr. 123 op de plattegrond) is halte A van het treintje.

Het treintje op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Foto's van Hortus Avenue


Woonzorgcentrum Flora op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Woonzorgcentrum Flora op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Woonzorgcentrum Flora op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Light Challenge op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Light Challenge op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Lips Groen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Europarcs op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Boot & Dart Group en Partners op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Boot & Dart Group en Partners op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Boot & Dart Group en Partners op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Hortus op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Hortus op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Rozen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Fruithal Smits op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Fruithal Smits op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Eustoma in The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl In The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl The Green House op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl World Food Paviljoen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevofood op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Flevoland toen en nu op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Cultuurgroep Fruitgewassen op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl From Boskoop op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl From Boskoop op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl From Boskoop op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl From Boskoop op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Gift shop Greenhouse op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Kunstwerk Okay, I'm Alex op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Kunstwerk Okay, I'm Alex op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Kunstwerk We Will Find a Way op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Coffee Corner op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Orangerie op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl ROOTS Restaurant op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl ROOTS Restaurant op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl ROOTS Restaurant op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl De treinhalte op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Het treintje op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Een lege straat achter Wooncentrum Flora op de Floriade Expo 2022 in Almere <br/>Copyright © JTravel.nl Dahlia op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Richtingaanwijzer op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl Knooppunten op Hortus Avenue op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl

 

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer.

 

Meer lezen

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

 

Bewaar op Pinterest

Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog

Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Hortus Avenue. Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt. Meer over Hortus Avenue leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #hortusavenue #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel