JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Mooiberge ligt aan de R44 tussen Stellenbosch en Somerset West in de West-Kaap provincie. Mooiberge is ook bekend als Wynland Boerdery. Deze boerderij heeft een reputatie opgebouwd. Dit vanwege het oogsten van de mooiste en sappigste aardbeien van Zuid-Afrika. De setting is schitterend, de bergen en wijngaarden zijn het decor en de onderhoudende vogelverschrikkers, reuze aardbeien, en antieke tractoren voegen een uniek karakter toe aan het gebied.

De Mooiberge Aardbei Boerderij verbouwt heerlijke aardbeien die voor het publiek sinds het midden van de jaren 1990 te plukken en te koop zijn. In november, als de aardbeien rijp zijn, kunt u langs komen, een mand pakken en beginnen met het plukken. U kunt de aardbeien tijdens het plukken opeten. Dit is geoorloofd. U moet betalen per kilogram fruit die u geplukt heeft.

Mooiberge

In de velden is een cast van personages opgesteld, die, hoewel stil, boekdelen spreken door hun kleurrijke, doldwaze kledij van junk en afdankertje materialen. Hollywood A-listers kan alleen maar dromen van de aard van de paparazzi aandacht die de Mooiberge's vogelverschrikkers en 'scare poppen' aan trekken. De met stro gevulde jongens en meiden weten hoe u de perfecte pose aan neemt en hebben altijd een glimlach. De kinderen kunnen zich uitleven op het klimrek, terwijl u in de winkel verse aardbeien en een groot aantal andere goodies in de Mooiberge Farm Stall koopt. U vindt hier verse aardbeien, jam, sauzen, noten, snoep, gebak, gedroogd fruit, wijn, ijs, vruchtendranken en zelfs koosjer aardbei likeur.

De aardbeienplukkerij is van oktober tot en met december dagelijks van 09.30-16.00 uur geopend. De velden en de winkel zijn van januari tot en met december dagelijks geopend van 09.00-17.00 uur.


Voor meer foto's van Mooiberge, zie: foto's Mooiberge.Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In Mooiberge worden de mooiste en sappigste aardbeien van Zuid-Afrika geoogst. De setting is schitterend, de bergen en wijngaarden zijn het decor en je ziet hier vogelverschrikkers, reuze aardbeien en antieke tractoren. Meer lees je op mijn website. Lees je mee? #mooiberge #zuidafrika #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment