JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Hier vindt u de inleiding mijn reisverslag over Thailand 2011 met informatie over Thailand, mijn voorbereiding, reisschema, reisverslagen, de bezochte plaatsen, foto’s en links.

 

2011 is het jaar dat ik voor het eerst alleen op reis ga. Ik heb gekozen voor Thailand. Dit omdat het gemakkelijk land is om te reizen. Dit is voor mij de eerste keer dat ik alleen een rondreis maak. Het is  spannend of mij dit wel bevalt. Ik heb nooit eerder op deze manier gereisd en dat ik ook de reden dat ik voor een rondreis in groepsverband kies, er is altijd wel iemand in de groep, die alleen reist en er zijn ook altijd wel groepsleden waar ik mee op kan trekken.

Deze groepsrondreis 'Klassiek Thailand' van 16 dagen is georganiseerd door De Jong Intra Vakanties.

Eén van de redenen om voor De Jong Intra Vakanties te kiezen is het feit, dat ik niet in de nachttrein van Chiang Mai terug wil naar Bangkok, maar met de bus.

De door mij geboekte rondreis begint in de Thaise hoofdstad Bangkok en gaat via de River Kwai naar Ayutthaya, Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden, Sukhothai naar Cha-Am. Vanaf Bangkok vlieg ik op de laatste dag terug naar Amsterdam. Ik heb geen strandverlenging bijgeboekt. Deze keer vind ik 16 dagen voldoende, dat is, als het niet bevalt, nog te overzien.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag, het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s. Ik hoop dat u iets hebt aan de tips en de links naar andere websites.

Mocht u vragen hebben, u kunt mij bereiken via het contactformulier deze website met uw vragen en ik zal proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

 

Lees ook: reisverslag Thailand 2011

 

Mijn rondreis door Thailand 2011

 

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer.

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin' en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee? #thailand #azie #groepsrondreis #jtravel #jtravelblog In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee?  #azie #groepsrondreis #thailand #jtravel #jtravelblog In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee?  #azie #groepsrondreis #thailand #jtravel #jtravelblog

In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee?  #azie #groepsrondreis #thailand #jtravel #jtravelblog In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee?  #azie #groepsrondreis #thailand #jtravel #jtravelblog In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee?  #azie #groepsrondreis #thailand #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment